top of page

You are meant to be a bright star.

Terwijl ik op mijn campingstoel zat en vol verwondering naar de sterrenhemel aan het kijken was tijdens mijn zomervakantie, viel het me op dat er zoveel sterren vanuit mijn positie maar moeilijk te zien waren. En anderen vielen juist extra op omdat ze dichterbij stonden of meer ‘schijnkracht’ leken te hebben. Verlangend keek ik naar de felle sterren; zo wil ik zo graag zijn. Dapper vooraan, niet bang om gezien te worden, veel licht verspreidend en daarmee een positieve impact makend in de levens van andere mensen zonder me druk te maken om mijn eigen veroordeling of die van anderen. Want dat dimt regelmatig mijn licht.

Vaak zet ik mezelf onbewust op de achtergrond en schijn ik wat minder fel, dan waarvoor ik voel dat ik gemaakt ben. Dit getemperde licht komt door wat ik over mezelf ben gaan geloven en door ervaringen in het verleden.

Er werd vroeger namelijk altijd door mijn zussen gekscherend gezegd: ‘Oh daar heb je theatrale Roosje weer, die wil altijd op het podium in het middelpunt van de belangstelling staan.’ Hierdoor heb ik het idee gekregen dat het fout was hoe ik diep vanbinnen ben. Want alles in me roept dat dat wel is wie ik werkelijk ben en dat God me er zelfs voor gemaakt heeft! Om op te staan en te schitteren voor Hem.

In een zachte fluistering tijdens het kijken naar de fonkelende sterrenhemel, kwamen de woorden ‘You’re meant to be a bright star.’ tot me.

Hoe zit het met jou? Ben jij een ster die straalt en gaat voor datgene waar je hart sneller van gaat kloppen? Ben jij degene waarvan je weet wie je diep vanbinnen bent of houd je delen van jezelf bewust op de achtergrond? Misschien omdat je je net als ik laat leiden door dingen die er in het verleden tegen je gezegd zijn. Ik zou je willen aanmoedigen om met de talenten die je van God hebt ontvangen op de voorgrond te treden. Want zoals Marie Forleo zegt: ‘The world needs that very special gift that only you have.’

De zegenende woorden die God tot mij sprak, wil ik aan jou vandaag doorgeven: You are meant to be a bright star!

Misschien lukt je dit nog niet en kan je er wel wat hulp bij gebruiken. Ik begrijp het helemaal.

In dat geval kan en wil ik je dolgraag in de toekomst helpen om die belemmerende gedachten en overtuigingen die je levensdoel/levensgeluk in de weg zitten, op te sporen en af te breken, aan de hand van mijn online programma ‘Break Free’ waar ik op dit moment hard aan werk. Daar binnenkort uiteraard meer over.

Ik wil dolgraag weten: welke overtuiging of belemmerende gedachte zit jou het meeste in de weg? Antwoorden kan op social media middels een persoonlijk bericht, of onder mijn insta post over deze blog of op mijn website: https://www.podcastbloei.nl/reviews

Liefs, Roosje40 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page