top of page

Satan klopte op mijn deur....

 Wow, even werd alles op zijn kop gezet. Iets uit mijn verleden kwam boven, en het drukte zwaar op me. Maar gelukkig kon ik door, uit te reiken naar iemand uit mijn omgeving, me laten vertellen dat het een geestelijke aanval was van de duivel en ik stand moest houden. Ergens wist ik dit wel, maar ja die satan is listig en drukt maar al te graag op je zwakke plekken.

 

Door keiharde muziek op te zetten over Gods waarheid en te bidden, verdween langzaam het gevoel van willen toegeven aan de slang, omdat alles in perspectief werd gezet. En dat perspectief is dat de Duivel een dief is die komt om te stelen, te doden en te vernietigen. Alles wat de satan je voorhoudt, komt namelijk met een prijs. En die prijs is niet mals...

 

We overwinnen satan door persoonlijk te getuigen wat Gods Woord zegt dat het bloed van Jezus voor ons doet. In Efeze 1:7 zegt Paulus namelijk: In Hem hebben wij de verlossing door Zijn bloed, de vergeving van de overtredingen, naar de rijkdom van Zijn genade…

 

“Gods Zoon heeft zijn leven en zijn bloed gegeven om ons van de zonde te verlossen. Alles wat wij hebben misdaan, is ons daardoor vergeven.”

 

Als jij hier ook last van hebt, en je komt er niet alleen uit: zoek dan hulp bij een medegelovige, die je hierbij kan helpen om samen Gods aangezicht te zoeken. Diegene kan je ook helpen herinneren aan je hemelse paspoort, namelijk: dat je Gods kind bent en dat Satan geen grondbezit heeft in jouw leven.

 

Ben jij weleens aangevallen door de Satan? Hoe ging je hiermee om? Het zou toch mooi zijn als we van elkaar kunnen leren en zo beter bestand zijn tegen de listen van de duivel.


Luister eens het hele nummer van mijn reels: Devil Is A Liar van Colton Dixon.

 

Liefs Roosje
73 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page