top of page

Roosje de Vries-Meijer

Ik ben getrouwd met Reinout de Vries en moeder van Pippa (6) en Sabeau (2).

Ik ben met veel passie tolk gebarentaal en geniet de overige dagen van mijn dochters. En sinds kort ben ik dus de host van podcast Bloei!

Zelf heb ik lange tijd geworsteld met het accepteren van wie ik werkelijk ben en mag zijn in de volledige vrijheid zoals God mij bedoeld heeft. Want als wij als de kinderen van God in volledige acceptatie met onszelf komen, zullen we tot bloei komen en vele malen krachtiger zijn in het koninkrijk van God. 

God heeft door verschillende mensen heen gesproken dat ik mag gaan spreken en dit is dan ook precies wat ik zal doen door middel van deze podcast. Met als droom om een steeds betere spreekster te worden, waarmee ik anderen kan inspireren om op reis te gaan naar Gods hart. 

_DSC9595.jpg

Family

Break free! 

IMG_5736.JPG

Opvallen..... ja dat doe je met zo’n headwrap. Ik doe er vaak een op omdat ik het zo leuk vind staan, maar pal voordat ik de deur uit ga doe ik hem af....want het valt wel erg op en ik hoor alle meningen al op voorhand door mijn hoofd gaan. Weet je wat het is..... ik heb jarenlang het gevoel gehad dat ik me moest inhouden..... me moest verstoppen..... zodat niemand aanstoot zou nemen aan mij. Want zo is er gezegd: jij moet altijd weer zo overdreven doen.... zo luidruchtig..... zo anders..... in het middelpunt van de belangstelling staan.... dus probeerde ik mijn ware ik weg te drukken..... want dan zouden anderen geen negatief oordeel over me kunnen hebben.... hoopte ik.... vooral niet teveel opvallen, terwijl de aard van dit beestje juist wil opvallen, want dat zit nou eenmaal in mijn DNA..... Vroeger hield ik er al van om op de planken te staan en waren dat hoogtepunten in mijn jonge leven. Want dan had ik een reden om gezien te worden!! Herken je dat? Dat er voor je gevoel een goede reden moet hebben om op de voorgrond te mogen treden? Het liedje ‘Feel like falling’ van Julia Zahra zegt het zo mooi: If you feel like falling, take a chance and run with it! Take what you get and run with it! Why don’t you take what you get and run with it? Gebruik dat wat je van God hebt gekregen en omarm wie je bent en als dat betekent dat je opvalt of juist niet: just do it girl!! Or boy!! Take what you got en run with it!! Volg je dromen! Ga ondanks je klotsende oksels je droom achterna! Break free! Ga wandelen in je bestemming.... dit is wat ik nu aan het doen ben en dit is dus ook een van de thema's die je zeker terug gaat horen in de afleveringen van mijn podcast! 

bottom of page