Break

FREE

Wil jij ook zo graag,

maar durf je niet?

Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat 75% van onze mentale, fysieke en gedragsproblemen worden veroorzaakt door ons gedachtenleven. 

 

De relatie tussen hoe je denkt en hoe je naar jezelf kijkt -wat je gelooft, je dromen, je verwachtingen, en je gedachten- heeft dus een enorme impact op hoe je brein functioneert.  

Lange tijd zat ik zelf vast in verkeerde denkpatronen, verstopte ik mezelf en durfde ik niet te gaan voor dátgene waar mijn hart sneller van ging kloppen. Door te ontdekken dat ik de mogelijkheid heb om mezelf en mijn denken te veranderen zoals er in Romeinen 12:2 staat 'U moet anders worden, door een nieuwe manier van denken. Dan kunt u ontdekken wat God wil. En wat Hij wil, is goed, aangenaam en volmaakt.'

Door actie te ondernemen en stappen te zetten in de goede richting, merkte ik dat ik stukje bij beetje los brak uit verkeerde denkpatronen en oude gewoonten en er hierdoor een nieuwe wereld aan kansen voor me open ging. Hierdoor besefte ik me dat God ons het vermogen heeft gegeven om ons leven samen met Hem te transformeren en zo een betekenisvolle verandering om ons heen teweeg kunnen brengen. En dit gun ik jou ook. 

Roosje de Vries - Meijer oprichter Break Free en host van podcast Bloei 

scroll

Je bent niet kapot...

In tegenstelling tot wat misschien je gedachten, de wereld, je familie of de satan je hebben willen wijsmaken dat je niet goed genoeg of een vergissing bent, ben je niet kapot. Jij hebt alles in je om te worden, wie jij voorbestemd bent om te zijn. 

Aan de hand van bijbelse principes leer je praktische gewoonten hoe je je denken vernieuwd wat als je het consequent doet, een enorme impact zal hebben op je leven. Ben jij toe aan deze verandering, ga dan mee op avontuur. Ik kan je niet beloven dat je onveranderd blijft;-)

scroll

Annelies van Walsem-Hoogenboom 38

Sprankelende persoonlijkheid

'Roosje is een sprankelende persoonlijkheid. Met haar openheid en humor, zet ze mensen aan om na te denken over de weg die ze met God mogen lopen. Ze heeft een hart voor mensen en mede door haar eigen ervaringen kan ze verder kijken dan de opgetrokken muur.'

Ellen Schilder 44

Voelen en ervaren 

Als je toe bent aan verandering in je leven en voelt dat het tijd is om je angsten te overwinnen en actief aan je doelen te werken waar jou hart sneller van gaat kloppen, dan is het programma Break Free echt iets voor jou! 

Roosje is een bemoedigende dame die mij weet te raken en te inspireren om dichter bij God te komen. Ik weet verstandelijk dat ik een geliefd kind van God ben en mede dankzij Roosje begin ik het ook ECHT te voelen en ervaren.

Met haar inspirerende nieuwe programma boordevol informatie en handvaten wilde ik niets liever dan aan de slag gaan met mezelf.

Ik hoop dat dit ook voor jouw mag gaan gelden.

ONTDEK HET UNIEKE PROGRAMMA

BREAK FREE

© 2019 Proudly created with Wix.com

<script type="text/javascript">

    (function(e,t,o,n,p,r,i){e.visitorGlobalObjectAlias=n;e[e.visitorGlobalObjectAlias]=e[e.visitorGlobalObjectAlias]||function(){(e[e.visitorGlobalObjectAlias].q=e[e.visitorGlobalObjectAlias].q||[]).push(arguments)};e[e.visitorGlobalObjectAlias].l=(new Date).getTime();r=t.createElement("script");r.src=o;r.async=true;i=t.getElementsByTagName("script")[0];i.parentNode.insertBefore(r,i)})(window,document,"https://diffuser-cdn.app-us1.com/diffuser/diffuser.js","vgo");

    vgo('setAccount', '252582319');

    vgo('setTrackByDefault', true);

 

    vgo('process');

</script>