How to: Dromen realiseren

 

Nelleke de Wit geeft je handvatten hoe je van dromen daden kan maken. Ga nu zelf met haar tips aan de slag, door deze Freebie te downloaden. Hierdoor kan je van inzicht naar actie.

Heb je de aflevering nog niet geluisterd, doe dat dan hier: https://www.podcastbloei.nl/afleveringen

Word jij er ook wel eens gek van, van al dat moeten....? 

 

ONT-moeten, dat was dan ook het thema waar ik in het interview met Helene Akkerman over heb gesproken. Ik heb een super tof werkblad voor je gemaakt, zodat jij samen met God kunt onderzoeken welke dingen er misschien helemaal niet moeten, ook al dacht je dat aanvankelijk wel. Hierdoor wil ik je helpen om van moeten naar mogen te gaan. Zou dat niet heerlijk zijn? 

Heb je de aflevering nog niet geluisterd, doe dat dan hier: https://www.podcastbloei.nl/afleveringen

Gratis Dankbaarheid werkblad

© 2019 Proudly created with Wix.com

<script type="text/javascript">

    (function(e,t,o,n,p,r,i){e.visitorGlobalObjectAlias=n;e[e.visitorGlobalObjectAlias]=e[e.visitorGlobalObjectAlias]||function(){(e[e.visitorGlobalObjectAlias].q=e[e.visitorGlobalObjectAlias].q||[]).push(arguments)};e[e.visitorGlobalObjectAlias].l=(new Date).getTime();r=t.createElement("script");r.src=o;r.async=true;i=t.getElementsByTagName("script")[0];i.parentNode.insertBefore(r,i)})(window,document,"https://diffuser-cdn.app-us1.com/diffuser/diffuser.js","vgo");

    vgo('setAccount', '252582319');

    vgo('setTrackByDefault', true);

 

    vgo('process');

</script>